logo
Internetvakbeurs voor de zorgprofessional
Nederlands       |       
En Français   
home /leverancierszoeken/bedrijven-a-z/boermarke-desserts

BOERMARKE DESSERTS

Boermarke Desserts is producent van verse desserts en diepvries desserts. Boermarke richt zich op de institutionele markt, de cateringmarkt en het horecasegment. Daarnaast wordt geleverd aan zuivelwinkels en geproduceerd voor private labels. Het bedrijf kenmerkt zich in de eerste plaats door eerlijkheid èn ambachtelijkheid. Bij ons Twentse bedrijf worden vele soorten roomijs, vla, yoghurt, bavarois, pap, kwark en fruitproducten gemaakt. Ons assortiment bevat voor elk wat wils; Boermarke levert gekoelde en diepgevroren desserts om je vingers bij af te likken!

De core business is de levering van desserts aan zorginstellingen in Nederland, Duitsland en België. De producten zijn en worden ontwikkeld in nauw overleg met diëtisten en voedingsdeskundigen in de diverse zorginstellingen en ziekenhuizen, waar de desserts voorheen zelf bereid werden. Hierdoor is een opvallend breed en diep assortiment aan onder andere vla, yoghurt, pap, roomijs en bavarois ontstaan dat zowel in éénpersoons als in grootvolume verpakkingen verkrijgbaar is.
De suikervrije, ongezoete, energie- en eiwitverrijkte en glutenvrije producten de desserts geschikt voor veel diëten.

De historie van Boermarke gaat terug tot 1987 toen Johan en Bertine Varvik begonnen met het zelf maken van ijs. Al snel bleek hiervoor een markt te zijn en in korte tijd is de productie van het bedrijf gegroeid van kleinschalige aan-huisproductie van ijs tot de huidige dagelijkse fabricatie van 60.000 liter roomijs, vla, bavarois, yoghurt, pap en kwark. Het bedrijf beschikt over moderne productieruimten en is BRC gecertificeerd.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze site: www.boermarke.eu
of stel uw vraag via de mail: info@boermarke.eu
of bel ons: 0031-(0)534324802

 

BOERMARKE DESSERTS is deelnemer aan:

HealthCare 2014

 

products
products
products

 

Adres

Staalsteden 17
7547 TA Enschede
Nederland
T  0031 53 432 48 02
F  0031 53 484 74 30
E  info@boermarke.eu
W  www.boermarke.eu

Vindt het adres op Google Maps

logo
<
Expo60+
Healthcare.be
 Soins&Santé
Easyfairs